Select Page
The Fusion Dragon and Ruby – Test drive!

The Fusion Dragon and Ruby – Test drive!

Se pari le te japim disa sqarime per emrin e ketij artikulli qe eshte pak I cuditshem!Kush eshte ne kete rast “The Fusion Dragon” dhe “Ruby”dhe cfare nenkuptojme me Test Drive…Fusion eshte nje koncept I futur per here te pare nga AMD rreth 2 vjet me pare ku... read more
Overclocking, si dhe pse…

Overclocking, si dhe pse…

Overclocking, si dhe pse…!Overclocking (qe per lehtesi do ta thjeshtojme ne OC) eshte procesi gjate te cilit nje ose me shume komponente te sistemit punon ne shpejtesi(Mhz)me te madhe se ajo per te cilen eshte prodhuar apo specifikuar nga prodhuesi!Por kush jane... read more
Refurbished, cfarë është; të mirat dhe të këqija

Refurbished, cfarë është; të mirat dhe të këqija

Percaktimi I fjales Refurbish eshte: te rindertosh apo te risjellesh ne gjendje pune me materiale te reja apo te perdorura…Qe ne percaktim ky proces pune na le te kuptojme shume mbi kuptimin e vertete te fjales!Kur ne nisemi per te blere nje kompjuter apo laptop... read more
Refurbished, si ti dallojmë dhe evitojmë…

Refurbished, si ti dallojmë dhe evitojmë…

Refurbished, si ti dallojme dhe evitojme… Meqenese tani I kuptuam rreziqet qe mbart me vete nje laptop refurbished tani po ju japim disa tregues qe e bejne te dalloj nga pjesa tjeter: 1- shikoni per nje ngjitese jeshile ose te kuqe qe shkruan me te medha REFURBISHED... read more
Mac VS PC

Mac VS PC

Debati se cili është më i mirë ndërmjet Mac dhe PC është një debat i cili ka zgjatur për shumë kohë. Por, pavarësisht ndryshimeve të tyre, në fund të fundit, përzgjedhja varet nga preferencat tuaja personale.Pjesa më e madhe e avantazheve dhe disavantazheve të tyre ka... read more