Select Page

Free Shipping

Free shipping on all orders from USA

Secure Payment

We offer safe shopping guarantee

100% Satisfaction

14 day money back guarantee

Online Support

We support online 24 hours a day

Latest News

Të rejat e fundit nga IT

The Fusion Dragon and Ruby – Test drive!

Se pari le te japim disa sqarime per emrin e ketij artikulli qe eshte pak I cuditshem!Kush eshte ne kete rast “The Fusion Dragon” dhe “Ruby”dhe cfare nenkuptojme me Test Drive...Fusion eshte nje koncept I futur per here te pare nga AMD rreth 2 vjet me pare...

read more

Overclocking, si dhe pse…

Overclocking, si dhe pse…!Overclocking (qe per lehtesi do ta thjeshtojme ne OC) eshte procesi gjate te cilit nje ose me shume komponente te sistemit punon ne shpejtesi(Mhz)me te madhe se ajo per te cilen eshte prodhuar apo specifikuar nga prodhuesi!Por...

read more

#gjergjikompjuter

Na ndiqni në Instagram