IT Gjergji Kompjuter shpk është krijuar si Kompani e Teknologjisë së Informacionit me qëllim t’ju gjëndet pranë nevojave të kategorive të ndryshme të klientelës. Produktet e ofruara i japin zgjidhje klientit familjar në kërkim të një Kompjuteri të besueshëm për familjen me çmim të arsyeshëm, por dhe për klientët me kërkesa më specifike si psh: përdorim profesional të programeve AUTOCAD, Corel Draw, Photoshop CS, përpunim Video/ Audio, produkte Gamer, etj. Në fokus është dhe biznesi i vogël dhe i mesëm duke ofruar zgjidhje për pajisje rrjeti dhe teknologji inovative për qëllime të ndryshme pune me kosto dhe alternativa ekonomike si dhe një gamë të plotë pajisje kancelarie dhe konsumabla.

IT Gjergji Kompjuter është rrjeti i madh i dedikuar IT në Shqipëri, lehtësisht i aksesueshëm, në disa qytete të Shqipërisë (Tiranë, Elbasan, Fier).

Personeli i trainuar i IT Gjergji Kompjuter ofron konsulencë profesionale për t’ju ndihmuar të bëni zgjedhjen më të përshtatshme për nevojat tuaja. Tek IT Gjergji Kompjuter çdo klient shihet si unik.

Qëndrojmë në dispozicionin tuaj nga e Hëna në të Shtunë nga ora 08:30 – 19:00 duke ju ofruar gamën më të larmishme të produkeve IT nga prodhuesit gjigandë botërorë, çmimet më të mira në treg dhe asistencën tonë profesionale të sinqertë.